Eerste contact

Via het contactformulier op de website kun je contact met me opnemen. Ook kun je een sms, WhatsApp of email sturen. Ik doe mijn best om binnen 24 uur te reageren. Omdat ik niet weet hoe jouw dagen gevuld zijn zal ik je een mail sturen met als doel een belafspraak te maken. Deze email zal ik ook bevestigen met een sms of WhatsApp.

 

Belafspraak

Op het afgesproken moment zal ik telefonisch contact met je leggen om kort wat persoonsgegevens van je te kunnen noteren. Daarnaast hoor ik graag in grote lijnen van je waar je hulp bij kunt gebruiken en wat je verwachtingen zijn richting mij. Ook spreken we een dag en een tijdstip af dat dat ik bij je thuis langs kom om kennis te maken en zodat ik ook daadwerkelijk kan zien waar je hulp bij nodig hebt. Nee, je hoeft niet op te ruimen voor ik langs kom! 

 

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek duurt een uur. Het zou fijn zijn als je er voor zorgt dat je ook echt een uur beschikbaar bent om mij ongestoord meer te vertellen over de situatie waar je nu in zit. Ook zal ik je vragen mij te laten zien waar je hulp bij nodig hebt. Aan het einde van het gesprek formuleren we met elkaar één of meerdere doelen die je graag wilt bereiken en leg ik uit hoe ik je daarbij kan helpen. Als je je hierin kan vinden maken we meteen één of meerdere werkafspraken waarin we samen aan de slag zullen gaan. Deze afspraken bevestig ik per email en ik ontvang dan graag nog een akkoord van jouw kant zodat de gemaakte afspraak definitief is. 

 

Werkafspraken 

Opruimen kost tijd! Om die reden plan ik altijd werkafspraken van 3 uur (een ochtend of een middag). Zo kunnen we samen echt goed aan de slag en zie je daarna ook direct resultaat van het werk dat gedaan is. Vooraf kan ik niet zeggen hoeveel tijd we voor een bepaalde klus nodig hebben. Dit hangt bijvoorbeeld af van de snelheid waarmee jij beslissingen durft te nemen tijdens het uitzoeken en opruimen. Deze aanpak geldt ook bij het op orde brengen van je administratie. Als het gaat om hulp bij aanbrengen van structuur en regelmaat in het huishouden, gezinsleven en/of je agenda kunnen we ook maatwerkafspraken maken met elkaar.