Mijn naam is Marianne Kreuk, ik ben 37 jaar oud. Mensen omschrijven mij als betrokken, open en eerlijk, een rustpunt in de hectiek, praktisch ingesteld en een doorpakker. Ik ben opgeleid als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heb na het afronden van deze opleiding eerst een aantal jaar als groepsleider binnen de gesloten jeugdzorg gewerkt. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de politie en heb daar ruim 10 jaar als rechercheur gewerkt.

 

De eigenschappen organiseren, overzicht creëren en structuur aanbrengen waren eigenlijk altijd al aanwezig in mijn werk. Maar deze eigenschappen spelen ook een belangrijke rol in mijn privé-leven. Ik ben getrouwd met Marcel en samen met onze drie kinderen vormen wij een samengesteld gezin. Binnen ons gezinsleven spelen ADD, ADHD en autisme elke dag een grote rol. Rust, reinheid en regelmaat zijn de toverwoorden bij ons thuis!

 

Door de jaren heen heb ik veel mensen om mij heen al kunnen helpen bij het aanbrengen van overzicht, rust en ruimte in huis en hoofd. Hetzelfde geldt voor het bieden van begeleiding bij het maken van keuzes over spullen, documenten en tijd. Hierbij maakt het voor mij niet uit hoe iemand woont en/of leeft, het welzijn van de ander en hierin van toegevoegde waarde zijn, staan voor mij altijd op de eerste plaats en wordt door anderen ook als waardevol ervaren. Daarom heb ik besloten hier mijn werk van te maken en heb de opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren gevolgd. Met dit diploma op zak mag ik mezelf professional organizer noemen of: opruimcoach, structuurcoach of huishoudcoach. 

 

Ook ben ik lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Dit betekent dat ik mij houd aan de beroepscode en dat ik dus professioneel, zorgvuldig en discreet werk. Daarnaast geldt natuurlijk dat ik vertrouwelijk om ga met de informatie die ik krijg van de mensen die ik hulp bied en geen details over hun leefsituatie deel met anderen.